Шеф на превозвачите разкри при какво условие ще падне цената на

...
Шеф на превозвачите разкри при какво условие ще падне цената на
Коментари Харесай

Шеф на международните превозвачи: Ако отпадне биодобавката, цените на горивата падат с 10-11 стотинки

Шеф на превозвачите разкри при какво изискване ще падне цената на горивото.

Вчера ние изразихме нашата воля. Мерките на държавното управление не оферират това, което ние желаеме. Във вчерашния ден видяхме, че държавното управление се е вслушало в нашия глас по тематиката за цените горива. Това съобщи Йордан Арабаджиев, изпълнителен шеф на Съюза на интернационалните превозвачи, в студиото на Българска национална телевизия.

Арабаджиев сподели, че превозвачите са създали свои отчет и калкулации по отношение на резултатите и цените за тол таксите. Цифрите от отчета се разминават доста с тези от отчета на Министерство на регионалното развитие по думите му: “Например господин Караджов сподели, че една стотинка ще бъде смяната. Нашите калкулации демонстрират, че ще бъде към 5-6 стотинки. Ние желаеме модел на работа, при който цифрите са точни ”.

Ако биодобавката бъде отстранена, то цените на горивата ще паднат с 10-11 стотинки, безапелационен беше той, написа novini.bg.

По тематиката с въвеждането на тол такси Арабаджиев изясни: “Колкото по-висока е транспортната услуга, толкоз повече ще се покачат цените на стоките от първа нужда ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР